vilken värme vi har redan i maj, helt fantastiskt, hästarna har börjat gå ute dygnet runt och de njuter dom av i fulla drag, solar sig, käkar mat och vilar i skuggan mellan träningspassen.

Gräset har växt fint i beteshagen och nu har pollarna börjat få gå dit och turas om att ha lite minisemester några dagar och njuta av de goda gräset, de är dom väl värda våra kompisar.

Ännu en ny häst har anlänt till gården och de är Järvsö Bork, han hade väl inte allt för gått rykte om sig med en hel del hyss tidigare i karriären men än så länge har han skött sig prickfritt, trivs med kompisarna Lyckeprinsen och ponnyn tiger i hagen och skötare Susanne verkar nöjd med sin nya kompis!

Snöprinsen som inte riktigt levt upp till förväntningarna så har han fått lämna gården och åkt hem till ägaren och vi tackar för den här tiden och önskar er lycka till framöver.

Gamle Clay har åkt till Malung för en skön semester med massa gott gräs i stora beteshagarna och håller Prestmo kongen sällskap nu när hans tjejer åkt på betäckning till Överby stuteri för att tillverka nya små stjärnor.

Hästarna har över lag presterat mycket bra en längre tid och de känns som formen håller i sig.

Idag var vi in till banan med 4st som fick lufta sig lite.

2åriga if i were sorry gick ett jobb tillsammans med mon idole på bra vis och ägarna var på plats för att titta och var nöjda och belåtna så nu kan vi trimma på lite till så ska ett premielopp inte vara några problem.

Svall conrad fick gå ett 1.32 jobb inför sin start på fredag och sparra Läckra Leffe som för första gången gick ett montéjobb och tassade med fint i rygg på conrad med 1.29 sista varvet.

Vi har haft en helg i stockholm och tagit de lugnt, ätit god mat och igår var vi en hel dag på solvalla och Elitloppet, fint väder och ännu finare hästar, kan de bli bättre?

I morgon drar en intensiv travvecka igång;
Tisdag – Rättvik – Cash Money
Onsdag – Bergsåker – Ängspilen
Torsdag – Gävle – Alwinn w.j , Eleanor Shellby, Lill Gustaf.
Fredag – Romme – Lill Micke, Svall Conrad.

och i morgon är de anmälningar till Bergsåker den 3/6 och Rättvik 4/6 få se vilka hästar som kommer med i vilket lopp.

// Madde