Nu är jag tillbaka i vardagen här hemma igen, tillbaka förra måndagen och började jobba igen, kul att vara igång igen och jobba med sina kompisar, även om jag myst häst varje dag flera timmar om dagen även om jag vart borta härifrån i 3 veckor!

Jag har befunnit mig i Malung där jag har mina fölston, Glödisa och Alina.
Glödisa hade datum den 4/4 för fölning men vi fick vänta tills den 9 /4 kl 21.03 landade en stooor fin tjej i halmen. en alldeles blyertsgrå långbent alldeles perfekt tjej efter Dotterud Teddy. de var jobbigt för mamma glödisa så jag fick hjälpa till att dra lite försiktigt och de gick galant. efter 2 timmar var efterbörden ute, bebis fick sitt första mål mat på flaska då mamma glödisa var trött och mest ville sova men inom 2 timmar var mammsen pigg och pölungen som Thelma kallade henne, jätte pigg och fixade maten själv, magen kom igång bra och sen dess har de vart fullt ös på tjejen som fått namnet Hera w.j och är Glödisas andra avkomma.

Alina väntar vi fortfarande på som har BF 5/5 🙂 Hon är dräktig med Järvsöviking, och en till som är efter viking är självaste Läckra Leffe som startade i lördags på romme.. och som han gör de, 3e spår i loppets första 1200m sen på visa 4e fram till sista sväng där han kom ner i dödens och via 1.26.5 sista 800 kunde han avgöra till en fin seger, jag fattar de knappt än hur de ens var möjligt 😛 men jag är så stolt över min lilla fina häst<3

De har rullat på i stallet under dessa veckor, en hel del hästar som kommit ut och startat med blandat resultat men stallet visar uppåt form, Ängspilen debuterade och slutade 2a med Susanne, G.G Nitro startade igen efter låååång frånvaro och var 2a, conrad har avverkat sin årsdebut och lyckades såklart vara sjuk den dagen men var ändå 6a, kristina haar startat och vart 3a från ledningen och gjorde ett fint lopp, summer har fått starta 2 lopp för sadel och de har blivit 2st 5e placeringar å sist på ett bra vis, Ellen blev störd till galopp i årsdebuten men visade ändå fin form efter galoppen och vägde upp de med en fin 2a plats i söndags på Lindesberg, våran egenägde 3åring Alwinn w.j har kvalat och gjorde en strålande fin debut som 4a och startade igen i söndags men efter en jobbig resa upp till hudik ensam för första gången och lite olyckliga omständigheter så gjorde han ett sämre lopp men de är han abslut förlåten och han kommer igen, Snöprinsen har gjort 2 lopp men spänner sig och galopperar tyvärr i loppen men vi nöter på och han startat igen på söndag där han även möter Lyckeprinsen som gjort två felfria lopp på slutet men bör visa lite vilja om de ska bli några framskjutna placeringar, men att vara felfri är ändå ett steg i rätt riktning. Micke har startat på och gjort de bra även om han var sämre sist så var även han sjuk för dagen precis som conrad. Gnistas filur har avklarat årsdebuten på gdk vis mot väldigt tuffa konkurrenter fick vi iaf ett nytt fint rekord på 29.9 och lite tempo i kroppen, han har vart väldigt pigg efter loppet och verkar tagit de väldigt bra så där siktar vi mot nytt lopp den 7/5.
Cause i love you har startat på men inte fått till de på slutet och där får tränarn fundera lite över balansen för att få travet att flyta bättre.

Cashen och Gurra ska in till banan i morgon för ett finslipande jobb innan vi letar lopp åt grabbarna, dom gick banjobb förra veckan och var riktigt fina, kul att dom flesta kommit igång med sitt startande.

I söndags kom de en ny häst till stallet, en 4årig valack efter Titan Tabac, Neon Tabac heter han och är en trevlig kille, kul med nya hästar och ägare 🙂

Susanne har vart ledig några dagar och istället har vi haft hjälp av min pappa Putte som vart med och kört 🙂

vi jobbar vidare i veckan och på Lördag startar Leffe på Gävle över 3140m
på söndag fortsätter vi på Hagmyren med Ängspilen, Snöprinsen, Lyckeprinsen och G.G Nitro för att sen styra vidare mot Färjestad på måndagen med Gnistas Filur och Svall Conrad.

Ha de gott så länge!!
// Madde