I måndags hade vi två hästar som startade, Lyckeprinsen och frejvinn som båda tyckte att galopp var mer passande än att trava tyvärr, men vi hade med oss Eleanor shellby och Summer byrds som gick sina första banjobb på mycket fint vis, i tisdags skulle vi kört banjobb med 4 hästar men då stängde dom banan pga snöfall så vi fick pulsa på hemma istället.
i onsdags var vi till Bollnäs med Lill Kristina och Lill micke, kristina galopperade dubbelt och hade sen otur i sista sväng och fick aldrig fritt men fick ändå med sig pengar hem, formen håller i sig men hon vill gärna strula till de från start, bara leta nya lopp.
Micke gjorde ett kanon lopp men kusken var en smula offensiv och de blev för tufft för gammelgubben men fick även han med sig en slant hem 🙂

I torsdags fick vi istället packa med oss hela 8 hästar för att köra inne på banan,
Cash Money, Svall Conrad, Gnistas Filur, L.Q. Widde, Alwinn W.J, Klack Alva, Matteus W.J, Skeie Lotta som alla 8 gjorde mycket fina jobb, de var första jobbet för året för allihopa och även första gången någonsin på banan för tvååringarna matteus och lotta och dom två skötte sig jätte bra, joggade runt på 1.57.5 så premie är då inga problem att gå för dom, Lotta kommer behöva gå två premielopp då hon är norskfödd.

Resterande hästar Har tränat på fint som vanligt så inget att gnälla på 🙂

Nu till veckan blir de bara träning på hemmaplan och inga tävlingar, däremot kommer vi köra lite banjobb med 4st på lördag innan vi ska svira om till finkläder och gå på årets travgala där vi ha Gnistas filur nominerad som årets yngre kallblod, hård konkurrens men vi får vara glad att vara nominerad och jobba ännu hårdare i år så vi kan utmana på allvar om priserna nästa år 😉

Ha de fint så länge så hörs vi snart igen 😀

// Madde